93,3 MHz ja 97,3 MHz

Kuuntele nettiradiota

Radio Ramona
paikallinen kumppanisi

Ramonan aamu klo 7-11, iltapäivälähetys klo 14-18, uutiset ja sää tasatunnein.
Studiossa vuorottelevat Anna Riutta-Salo, Ari Anteroinen ja Ida-Maria Näslund-Similä.

Kuuntele myös nettiradiota!

Radio raumalaisten sydämessä

Radio Ramona on Raumalla ja sen lähikunnissa kuuluva paikallisradio. Toimimme taajuuksilla 93,3 MHz ja 97,3 MHz. Kanavaltamme kuuluvat niin Lukon otteluselostukset kuin erilaiset juttusarjatkin eri aihepiireistä. Meitä voit kuunnella myös nettiradion kautta, olit sitten missä päin maailmaa tahansa!

Lähetystehomme kattaa kaikki Rauman talousalueen kunnat ja kaupungit: Rauma, Eura, Eurajoki, Laitila, Luvia, Pyhäranta, Säkylä ja Uusikaupunki. Alueella asuu noin 100 000 kuuntelijaa.

Radio Ramona

KaikkiJututYmpäristökuulumisetMaalikoosteet

Tullista tulleet: Ari Rajamäki

8.4.2020

Ramonan juttusarjassa tutustutaan tänään Ari Rajamäkeen, joka kehuu muun muassa Rauman keskustan kehitystä.

Seurakunta striimaa pääsiäisen tilaisuuksia

7.4.2020

Korona rajoittaa seurakuntiakin järjestämästä yli 10 hengen tilaisuuksia. Hiljaisen viikon tapahtumia Rauman seurakunnassa pääsee kuitenkin seuraamaan striimausten ja radiointien kautta.

Raksateema: Yhtiökokoukset ja korona

7.4.2020

Taloyhtiön yhtiökokouksen voi pitää myös etänä. Monet taloyhtiöt ovat kuitenkin siirtäneet kevätkokouksen syksyyn.

Kulttuuriklubi: Kulttuuria kotisohvalla

6.4.2020

Kulttuurista pääsee nauttimaan näin korona-aikana kotisohvalta käsin.

Raksateema: Viemäriongelmat

6.4.2020

Viemäritukokset eivät ole vuodenajoista tai juhlapyhistä kiinni. Tukoksen tullessa on syytä pyytää ammattilainen apuun.

Luontopolut suosiossa

3.4.2020

Ympäristökuulumiset 3. & 4.4.2020: Mistä löytyvät Rauman luontopolut?

Palkittu pitkän linjan paikallisradio

Radio Ramona aloitti toimintansa vuonna 1988 ja sen jälkeen meidät on arvostettu viidesti Vuoden Paikallisradioksi: palkinnot on pokattu ylpeinä vuosina 1997, 2002, 2004, 2016 ja 2018. Kanavaltamme kuulet kotimaista pop- ja rockmusiikkia höystettynä ulkomaalaisilla klassikkohiteillä, ja musiikkivalikoimamme on räätälöity 25-55-vuotiaiden mieltymysten mukaisesti.

Rauman Lukko – otteluselostukset radiosta

Olemme myös kiekkoradio – meiltä kuuluu perinteinen Lukon otteluselostus. Kauttamme kuulet ennakoita otteluista, niiden jälkipuintia sekä joukkueen pelaajauutiset. Lisäksi sivuiltamme löydät Lukon maalikoosteet niin koti- kuin vieraspeleistäkin. Viritä siis radiosi taajuuksille 93,3 MHz tai 97,3 MHz ja heittäydy huippuselostuksen vietäväksi!

Aina ajan hermolla

Olemme ainoa raumalainen radiokanava, joten kauttamme kuulet myös Rauman sekä lähiseudun tapahtumista ja uutisista – paikallisuus on valttikorttimme ja keskitymme vahvasti Rauman alueen uutisiin, ajankohtaisiin aiheisiin ja paikalliseen sisältöön. Olemme asiapitoinen, mutta rento paikallisradio.

Yli 20 vuotta vanhassa Ympäristökuulumiset -ohjelmassa kuullaan  ajankohtaista ympäristöön liittyvää asiaa. Tullista tulleet -juttusarja puolestaan keskittyy muualta Raumalle muuttaneiden tarinoihin. Kulttuuriklubi taas käsittelee seudun kulttuuri- ja viihdetarjontaa. Radio Ramona on aina ajan hermolla, mutta yhä 30 vuoden jälkeenkin vahvuutemme ovat pysyvyys ja paikallisuus.