93,3 MHz ja 97,3 MHz

Kuuntele nettiradiota

Radio Ramona
paikallinen kumppanisi

Ramonan aamu klo 7-11, iltapäivälähetys klo 14-18, uutiset ja sää tasatunnein.

Radio raumalaisten sydämessä

Radio Ramona on Raumalla ja sen lähikunnissa kuuluva paikallisradio. Toimimme taajuuksilla 93,3 MHz ja 97,3 MHz. Kanavaltamme kuuluvat niin Lukon otteluselostukset kuin erilaiset juttusarjatkin eri aihepiireistä. Meitä voit kuunnella myös nettiradion kautta, olit sitten missä päin maailmaa tahansa!

Lähetystehomme kattaa kaikki Rauman talousalueen kunnat ja kaupungit: Rauma, Eura, Eurajoki, Laitila, Luvia, Pyhäranta, Säkylä ja Uusikaupunki. Alueella asuu noin 100 000 kuuntelijaa.

Radio Ramona

KaikkiJututYmpäristökuulumisetMaalikoosteetPodcastit

Kulttuuriklubi: Elokuvajuhlia suunnitellaan jo

08 maalis 2021

Blue Sea Film Festivalin suunnittelu on kovaa vauhtia käynnissä. Järjestäjillä on jo kokemusta, miten elokuvajuhlat voidaan järjestää poikkeavissa olosuhteissa.

Lue lisää

Autoteema: Taksi tuo ja vie

08 maalis 2021

Taksiliikenne on kokenut suuria muutoksia viimeisten vuosien aikana. Satakunnan Aito Taksin varapuheenjohtaja Ville Tuomola ennakoi että ala muuttuu vielä jatkossakin. Korona on myös vaikuttanut ajoihin. Taksi kuitenkin palvelee kuten aina ennenkin.

Lue lisää

Maalikooste Lukko-Pelicans 6.3.2021

08 maalis 2021

Ottelun lopputulos 0-1

Lue lisää

Rauman sellutehdas 25-vuotias

05 maalis 2021

Ympäristökuulumiset 5. & 6.3.2021: Metsä Fibren Rauman sellutehdas vietti 25-vuotissynttäreitään 2. maaliskuuta. Ympäristöasiat ovat olleet tärkeitä heti alusta alkaen – ja tulevat olemaan sitä myös jatkossa, kertoo tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamo.

Lue lisää

Autoteema: Kesärengassesonki on tulossa

05 maalis 2021

Talvi on kääntynyt kevääksi ja kelit vaihtelevat vielä. Niklas Vähä-Ettala Vanne ja Rengaspalvelu VRP:stä kertoo, että maaliskuun puolivälin jälkeen yleensä alkavat rengaskaupan kiireisimmät viikot.

Lue lisää

Maalikooste Lukko-KooKoo 4.3.2021

05 maalis 2021

Ottelu päättyi 4-3 VL.

Lue lisää

Palkittu pitkän linjan paikallisradio

Radio Ramona aloitti toimintansa vuonna 1988 ja sen jälkeen meidät on arvostettu viidesti Vuoden Paikallisradioksi: palkinnot on pokattu ylpeinä vuosina 1997, 2002, 2004, 2016 ja 2018. Kanavaltamme kuulet kotimaista pop- ja rockmusiikkia höystettynä ulkomaalaisilla klassikkohiteillä, ja musiikkivalikoimamme on räätälöity 25-55-vuotiaiden mieltymysten mukaisesti.

Rauman Lukko – otteluselostukset radiosta

Olemme myös kiekkoradio – meiltä kuuluu perinteinen Lukon otteluselostus. Kauttamme kuulet ennakoita otteluista, niiden jälkipuintia sekä joukkueen pelaajauutiset. Lisäksi sivuiltamme löydät Lukon maalikoosteet niin koti- kuin vieraspeleistäkin. Viritä siis radiosi taajuuksille 93,3 MHz tai 97,3 MHz ja heittäydy huippuselostuksen vietäväksi!

Aina ajan hermolla

Olemme ainoa raumalainen radiokanava, joten kauttamme kuulet myös Rauman sekä lähiseudun tapahtumista ja uutisista – paikallisuus on valttikorttimme ja keskitymme vahvasti Rauman alueen uutisiin, ajankohtaisiin aiheisiin ja paikalliseen sisältöön. Olemme asiapitoinen, mutta rento paikallisradio.

Yli 20 vuotta vanhassa Ympäristökuulumiset -ohjelmassa kuullaan  ajankohtaista ympäristöön liittyvää asiaa. Tullista tulleet -juttusarja puolestaan keskittyy muualta Raumalle muuttaneiden tarinoihin. Kulttuuriklubi taas käsittelee seudun kulttuuri- ja viihdetarjontaa. Radio Ramona on aina ajan hermolla, mutta yhä 30 vuoden jälkeenkin vahvuutemme ovat pysyvyys ja paikallisuus.