Vili Laitinen valmis kauteen

Jääkiekon SM-liiga alkaa todenteolla perjantaina. Lukko aloittaa kauden kotiottelulla Tapparaa vastaan. Vili Laitinen on valmis kun kiekko putoaa jäähän.

Eepi Hämäläinen: Lukko on valmis liigastarttiin

Tänään vietetään seurapaitapäivää eli voi pukeutua kannattamansa seuran paitaan ja tunnustaa väriä. Perjantaina väriä tunnustetaan jälleen kun jääkiekon SM-liiga käynnistyy. Lukkovalmentaja Eepi Hämäläinen kertoo joukkueen valmistautuneen huolella kauden alkuun.

Risuviikot käynnistyvät maanantaina

Ympäristökuulumiset 25. & 26.9.2020: Risuviikot käynnistyvät Hevossuon jäteasemalla maanantaina ja jatkuvat lokakuun loppuun saakka. Myös omenoita voi viedä veloituksetta Hevossuolle risuviikkojen aikana.

Laulava lähihoitaja Johanna

Raumalainen Johanna Tuominen voitti keväällä valtakunnallisen  karanteenikaraoke -kisan. Lähihoitajana työskentelevä Johanna ilahduttaa välillä myös vanhuksia laulamalla kotihoitokäyntien yhteydessä.

Nälkäpäiväkeräys tulee taas

Perinteinen Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräys on käynnissä torstaista lauantaihin. Raumallakin lipaskerääjät jalkautuvat kauppakeskuksiin.

Lukon kausi käynnistyy erityisjärjestelyin

Kotimainen jääkiekkoliiga starttaa ensi viikolla. Kuten muuallakin, myös Raumalla koronatilanne aiheuttaa muutoksia järjestelyihin. Pitsiturnauksesta saatiin hyvät eväät ottelutapahtuman järjestämiseen poikkeusoloissa, kertoo Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf.