93,3 MHz ja 97,3 MHz

Kuuntele nettiradiota

Radio Ramonan mediatiedot

Toimilupayhtiön nimi:
Radio Ramona / liiketoiminta Via Vittoria Oy
y-tunnus: 2560209-1

Radio Ramona on Rauman talousalueella kuuluva paikallisradio, jonka lähetystoiminta on jatkunut vuodesta 1988 asti. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan Ramona on keskittynyt paikalliseen uutis- ja viihdeohjelmatarjontaan ja vakiinnuttanut asemansa paikallisena tiedotuskanavana.

Radio Ramona on valittu viidesti Vuoden Paikalliseksi Radioksi

Ramonan musiikkilinja keskittyy kotimaiseen pop- ja rockmusiikkiin, höystettynä ulkomaalaisilla klassikoilla. Musiikkivalikoima on räätälöity 25-55-vuotiaiden mieltymysten mukaisesti, ja ydinkohderyhmään kuuluvatkin aikuiset, 35-55-vuotiaat raumanseutulaiset.

Paikallinen toimitus tuottaa juonnettua ohjelmaa Ramonan taajuudelle klo 07-18 välisen ajan. Erityisen kuunneltuja ohjelmaosuuksia ovat erilaiset juttusarjat, joita tuotetaan monesta eri aihepiiristä, sekä jääkiekkoselostukset, jotka kuuluvat myös nettiradion kautta ympäri maailman.

Radio Ramona on valittu viidesti Vuoden Paikalliseksi Radioksi. Lähetysteho kattaa kaikki talousalueen kunnat ja kaupungit: Rauma, Eura, Eurajoki, Laitila, Luvia, Pyhäranta, Säkylä ja Uusikaupunki. Alueella asuu noin 100 000 kuuntelijaa.

Ramonan taajuudet ovat 93,3 MHz ja 97,3 MHz.